Регистрация

Ароматно телешко задушено в уреда за бавно готвене

Автор:
пеева
|
Дата:
12 Oct
|
Видяна:
1650
Оцени рецептата

Необходими продукти:

Сол на вкус

1 чушка

1 глава лук, нарязани на ситно

1 пакет микс за кафяв сос, 20 г

1 чаша вода

1/4 чаша кетчуп

1/4 чаша червено сухо вино

2 чаена лъжичка дижонска горчица

1 чаена лъжица сос Уорчестър

1/8 чаена лъжичка чесън на прах

1,5 кг говеждо месо

 

Начин на приготвяне:

Поръсете месото със сол и черен пипер и се поставя в уреда за бавно готвене. Смесете останалите съставки и сместа се изсипва върху месото. Покрийте и варете на слаб огън за 8-10 часа. Извадете месото и нарежете на парчета. Ако искате, можете да сгъстите соса с брашно, разтворено в малко количество вода и да поднесете върху месото или като гарнитура за картофи.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous02-12-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin uaa.ocav.kulinarno.bg.ykx.cg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта