Регистрация

Ананасови бургери

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
02 Sep
|
Видяна:
581
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

3 с.л. италиански дресинг за салата

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

425 г ананас, шайби, отцедени

8 резена бекон

3/4 ч барбекю сос

1/4 ч кафява захар

1/4 ч мед

1 с.л. лимонов сок

 

Смесете телешката кайма и италианския дресинг; прибавете солта и черния пипер. Оформете 8 кюфтенца. Натиснете парче ананас във всяко кюфте. Увийте всяка плътно с резен бекон и закрепете с клечка за зъби. Смесете останалите съставки. Подредете кюфтенцата в правоъгълна тава. Изсипете барбекю соса отгоре. Покрийте и се съхранява в хладилник за 2 часа. Изпечете на скара с ананаса надолу за 10 мин. Обърнете веднъж и намажете със соса. Печете още 10 минути. Загрейте останалия сос и поднесете с кюфтенцата.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта