Регистрация

Запържен лапад във вегетариански сос от стриди

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
10 Mar
|
Видяна:
613
Оцени рецептата

225 г лапад

3 с.л. олио

1 с.л. чесън, нарязан

Подправки:

1 с.л. соев сос

1 с.л. бобена паста

2 с.л. вегетариански сос от стриди

1 с.л. царевично нишесте, разтворено в

1/4 ч вода

За гарниране:

1 с.л. кориандър, пресен, нарязан

 

Измийте лапада. Нарежете листата на дължини от по 5 см. Загрейте тиган с олиото на силен огън и добавете чесъна. Запържете, докато стане светло кафяво, след това се добавя лападът и подправките. Запържете в продължение на 3 - 5 минути. Прехвърля се в чиния за сервиране, поръсва се с кориандър и се поднася горещо.





Виж още от категория "Гарнитура"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта