Регистрация

Телешко задушено

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
359
Оцени рецептата

1,5 кг телешко филе

3 дафинови листа

5 моркова

2 средно големи глави лук

4 средно големи картофа

2 ч вода

Сол и черен пипер на вкус

 

Запържете месото от всички страни. Намалете огъня и добавете водата и дафиновите листа. Подправете със сол и черен пипер на вкус. Покрийте съда много добре и оставете на бавен огън за около 3 - 4 часа, докато месото омекне. Обелете зеленчуците и срежете картофите наполовина. Добавете ги в съда, покрийте и оставете да къкри още 30 мин. или до омекване на зеленчуците. Сгъстете соса в съда и поднесете с ястието.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта