Регистрация

Супа с прясна паста

Автор:
Генчев
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
526
Оцени рецептата

1 яйце

1 с.л. вода

Сол

200 грама брашно (1 3/4 чаши)

Бульон

Смляно индийско орехче

Див лук

 

Смесете брашното, яйцата, водата и солта на тесто, след което се разточва на тънък слой. Дръжте тестото върху облегалката на стол или нещо подобно, за да се изсуши. След като тестото се изсуши в продължение на 1 1/2 до 2 часа, се нарязва на квадрати от по 2 см. Сложете леко подсолена вода да заври и сварете пастата за около 10 - 15 минути. Отцедете, изплакнете за кратко в студена вода, след което добавете към горещия месен бульон. Регулирайте подправките на супата и поръсете с нарязания див лук.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта