Регистрация

Ребърца на бавен огън

Автор:
тодорова
|
Дата:
06 Aug
|
Видяна:
14
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 кг свински ребра

сол и пипер

50 мл сос терияки

50 мл кетчуп

2 с.л. кафява захар

4 скилидки чесън

1/2 ч.л. джинджифил на прах

Начин на приготвяне:

Обтрийте свинското със сол и пипер. Смесете терияки соса с кетчупа и добавете намачкания чесън. Разбъркайте. Ребрата положете в тава без да се покриват. Намажете с част от соса, обърнете и намажете с още сос. Поръсете с част от захарта. Завийте във фолио и пуснете да се пекат за 2 часа на 160 градуса. След това развийте, намажете с още сос, обърнете, намажете пак и поръсете с още захар. Оставете да се пекат на 180 градуса още 20 минути. Извадете, намажете, обърнете, пак намажете и поръсете със захар. Нека се запекат за 10-тина минути и са готови.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта