Регистрация

Пилешка супа с праз

Автор:
violeta
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

Около 1 кг пиле, нарязано на порции

4 ч вода

1 среден морков, нарязан

1 стрък целина, нарязан

1/2 ч ечемик

2 ч.л. пилешки бульон

2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 дафинов лист

1 1/2 ч нарязан праз

 

Сложете всички съставки, с изключение на праза в тенджера и оставете да заври. Намалете котлона. Покрийте с капак и оставете да къкри 30 минути. Добавете праза. Оставете да заври и намалете котлона. Покрийте с капак и оставете да къкри, до готовност на пилето, около 15 минути. Извадете пилешкото от бульона и охладете леко. Отстранете костите и кожата и нарежете месото на кубчета от по 2,5 см. Извадете дафиновия лист. Добавете месото в бульона и сгорещете за около 5 минути преди да поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта