Регистрация

Печено телешко

Автор:
Milikin
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
978
Оцени рецептата

1,3 кг телешко месо

Скилидка чесън (по желание)

Пипер (по желание)

Сол (по желание)

 

1. Обърнете малка, топлоустойчива, неметална чиния на дъното на тава за печене.

2. Сложете месото отгоре.

3. Втрийте по желание чесън и пипер.

4. Изпечете до желаната готовност.

5. Отцедете и заделете соковете от тавата за сос грейви. Обърнете месото и покрийте хлабаво с восъчна хартия и изпечете и от другата страна.

6. Оставете да престои увито в алуминиево фолио 15 - 30 минути.

7. Осолете след готвене, ако желаете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта