Минестроне по ловджийски
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
ПЪРВА ЧАСТ:
2 ч.л. сол
3 л вода
1.3 кг телешко, нарязано на кубчета
1 скилидка чесън, счукан
1 дафинов лист
ВТОРА ЧАСТ:
1 морков, голям, нарязан на парчета
2 стръка целина, нарязани
1 глава лук, средно голяма, нарязана на осминки
1 консерва боб (340 -450 г)
1 консерва доматено пюре с чесън (170 г)
1 шепа зелен фасул (или повече)
4 домата, нарязани
1/2 ч червено вино
1 ч.л. босилек
2 ч.л. подправка Кейджън
1 1/2 ч.л. риган, листа
Трета част:
226 г паста мидички
1/2 ч.л. червен пипер
2 ч.л. захар
ПЪРВА ЧАСТ: Сложете вода да заври. Поставете всички съставки от първата част и след това оставете да къкри, покрито, в продължение на 3 часа.
ВТОРА ЧАСТ: Сипете всички съставки от втората част в тенджерата и оставете да къкри за 30 минути.
ТРЕТА ЧАСТ: Добавете всички съставки от третата част в тенджерата и оставете да къкри за още 30 минути. Сервирайте с много чеснов хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ