Регистрация

Минестроне по ловджийски

Автор:
ivanka
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
522
Оцени рецептата

ПЪРВА ЧАСТ:

2 ч.л. сол

3 л вода

1.3 кг телешко, нарязано на кубчета

1 скилидка чесън, счукан

1 дафинов лист

ВТОРА ЧАСТ:

1 морков, голям, нарязан на парчета

2 стръка целина, нарязани

1 глава лук, средно голяма, нарязана на осминки

1 консерва боб (340 -450 г)

1 консерва доматено пюре с чесън (170 г)

1 шепа зелен фасул (или повече)

4 домата, нарязани

1/2 ч червено вино

1 ч.л. босилек

2 ч.л. подправка Кейджън

1 1/2 ч.л. риган, листа

Трета част:

226 г паста мидички

1/2 ч.л. червен пипер

2 ч.л. захар

 

ПЪРВА ЧАСТ: Сложете вода да заври. Поставете всички съставки от първата част и след това оставете да къкри, покрито, в продължение на 3 часа.

ВТОРА ЧАСТ: Сипете всички съставки от втората част в тенджерата и оставете да къкри за 30 минути.

ТРЕТА ЧАСТ: Добавете всички съставки от третата част в тенджерата и оставете да къкри за още 30 минути. Сервирайте с много чеснов хляб.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта