Регистрация

Лучена супа с царевичен хляб и сирене

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
555
Оцени рецептата

4 глави лук - нарязани на парчета

4 супени лъжици масло

4 чаши зеленчуков бульон

1 чаша бяло вино

Сол

Пипер

2 супени лъжици пресни зелени подправки - нарязани

Царевичен хляб

Сирене

 

В голяма тенджера сложете лука и маслото. Запържете до омекване. Добавете бульона, виното, солта, черния пипер и зелените подправки. Оставете да къкри за около 35 минути. Сложете царевичния хляб в купички за сервиране и поръсете със сирене. Залейте със супа. Сервирайте.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта