Регистрация

Бързо чили

Автор:
lazova
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
415
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1 голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 скилидка чесън, счукан

450 г доматен сос

1/4 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

3 с.л. чили на прах (или на вкус)

1 ч вода

 

Смесете първите 3 съставки в йенска тенджера. Гответе до покафеняване на месото. Отстранете излишната мазнина. Добавете останалите продукти, разбъркайте и покрийте и оставете да къкри около 30 минути, като се разбърква от време на време.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта