Регистрация

Шоколадови топчици с ром и орехи

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
28 Oct
|
Видяна:
856
Оцени рецептата

225 г орехи, обелени и почистени, смлени

240 г шоколадови вафли, натрошени

1/2 ч тъмен ром

1/3 ч мед

Пудра захар

 

Смесете всички съставки, с изключение на пудрата захар, в голяма купа. Разбърква се добре. Оставете в хладилника за 20 минути. Оформете топчици от по 1 с.л. от сместа. Съхранявайте в плътно покрити, херметически затворени контейнери. Точно преди сервиране, оваляйте в пудра захар.





Виж още от категория "Бонбони"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта