Регистрация

Топчици с бърбън

Автор:
тодорова
|
Дата:
31 Jul
|
Видяна:
1172
Оцени рецептата

1 ч орехи

1/2 кутия полу-сладък шоколад, натрошен

4 с.л. бърбън

1 бучка масло

450 г пудра захар

 

Смесете орехите и бърбъна; изчакайте поне 3 часа, за да могат орехите да абсорбират вкуса на бърбъна. Разбийте на крем маслото и пудрата захар с миксер, като добавяте сместа с бърбън и орехи. Оформете сместа на малки топки и оставете в хладилника за 1-1/2 часа. Разтопете шоколада на водна баня. Сгорещете докато се разтопи. Потопете топките в шоколад и оставете върху восъчна хартия, докато изсъхне.





Виж още от категория "Бонбони"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта