Регистрация

Шоколадов сладкиш с фъстъчено масло

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
572
Оцени рецептата

1/2 пакет млечен шоколад, натрошен

1/3 ч кремообразно фъстъчено масло

2 яйца

За блата:

1/2 ч орехи, нарязани

1/2 ч вода

 

Смесете всички съставки в купа и разбийте с миксер за 2 мин. Изсипете сместа в намаслена и набрашнена кутия от кафе с обем 900 г. Поставете в уреда за бавно готвене. Покрийте кутията с 8 хартиени кърпи. Покрийте и гответе на висока мощност за 2 до 3 часа.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта