Регистрация

Шоколадов пай с крема сирене

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
08 Jun
|
Видяна:
492
Оцени рецептата

226 г крема сирене, меко

85 г крема сирене, меко

3/4 ч захар

1 ч.л. ванилов екстракт

1/4 ч.л. ментов екстракт

1/4 ч какао

2 яйца

1/2 ч сметана за разбиване

1 готов блат за пай, 23 см

бита сметана

настърган шоколад

 

Загрейте фурната до 180ºС.

В голяма купа разбийте крема сиренето, захарта, ванилията и екстракта от мента, ако ще използвате, докато са добре смесени. Добавете какаото и разбийте хубаво, като остъргвате стените на купата и бъркалките често. Добавете яйцата и разбийте добре. Добавете сметаната. Изсипете в блата. Печете в продължение на 35 - 40 минути. Оставете да се охлади на стайна температура. Покрийте и охладете за няколко часа или за през нощта. Украсете с бита сметана и шоколадови пръчици.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта