Регистрация

Чийзкейк с бял шоколад

Автор:
Жана
|
Дата:
07 Dec
|
Видяна:
1005
Оцени рецептата

225 г бял шоколад

450 г крема сирене

1/3 ч захар

2 яйца

1 готов шоколадов блат за пай

 

Разтопете шоколада на водна баня. Разбийте на крем крема сиренето и захарта. Разбийте с яйцата, едно по едно. Добавете разтопения шоколад. Сложете в блата. Печете 30 мин. на 1180С. Охладете преди да нарежете.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта