Регистрация

Череши в шоколад

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
877
Оцени рецептата

60 коктейлни череши, с дръжката, отцедени и подсушени

3 с.л. масло или маргарин, меко

3 ч светъл царевичен сироп

1/4 ч.л. сол

2 ч пудра захар

680 г бял шоколад

 

Смесете маслото или маргарина, царевичния сироп и солта. Прибавете пудрата захар. Омесете до гладкост. Оформете 1 чаена лъжичка от сместа със захар около всяка череша. Поставете в тава за печене, застлана с восъчна хартия и оставете в хладилника. В тенджера разтопете шоколада, при непрекъснато разбъркване. Като държите черешите за дръжките, ги потопете една по една в шоколада. Полейте черешите с шоколада, така че да се покрият. Охладете, докато шоколадът се втвърди.





Виж още от категория "Бонбони"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта