Регистрация

Фахитас с телешко

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
617
Оцени рецептата

450 г телешки гърди

1/4 ч сухо червено вино

1/4 чаша вода

1 с.л. сос Уорчестър

8 тортили, затоплени

Салца

 

Сложете месото в плитка стъклена купа. Смесете виното, водата и соса Уорчестър и залейте месото. Покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ, като обръщате месото от време на време. Отцедете месото, заделете маринатата. Подсушете с хартиени кърпи. Изпечете върху сгорещена скара на въглища за 8-10 мин., като обръщате на всеки 4 мин. Мажете често с маринатата. Нарежете на филийки и поднесете. Поднесете в затоплени тортили със салца.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта