Регистрация

Тиквено джинджифилов пай

Автор:
bogdanova
|
Дата:
23 Aug
|
Видяна:
657
Оцени рецептата

2 ч сварена тиква, намачкана на пюре

1 1/4 ч кафява захар

1/2 ч.л. сол

1 1/2 ч.л. канела

1/4 ч.л. индийско орехче, настъргано

2 с.л. захаросан джинджифил, нарязан фино

+ допълнително за украса

Кората на 1 лимон

2 яйца, разбити

2 с.л. бренди

1 с.л. бърбън

1 готов блат за пай

 

Смесете всички съставки за плънката много добре. Изсипва се в частично изпечения блат за пай и се пече в предварително загрята до 160С фурна за около 50 минути или докато центърът стегне. Поднася се с леко подсладена заквасена сметана и гарнирайте с малко захаросан джинджифил.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта