Регистрация

Сьомга с кашкавал

Автор:
марина цекова
|
Дата:
07 Sep
|
Видяна:
567
Оцени рецептата

2 консерви сьомга (по 220 г)

1 с.л. лимонов сок

2 яйца, разбити

1 ч овесени ядки

1 ч сирене, настъргано

1/4 ч лук, нарязан на кубчета

1/2 ч целина, нарязана

1/2 ч настъргани моркови

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

1/2 ч.л. магданоз, сушен

1 консерви крем-супа от гъби (225 г)

3/4 ч мляко

 

Смесете всички съставки с изключение на супата и млякото. Пече се на 180С във фурната за 40-45 минути. Извадете от съда. Смесете супата и млякото и сместа се изсипва върху ястието като сос.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта