Регистрация

Салата от кресон

Автор:
Martchella
|
Дата:
27 Apr
|
Видяна:
779
Оцени рецептата

680 г пресен кресон

За дресинга:

1/2 ч зехтин

1/2 ч.л. сусамова паста

1 блокче тофу

1/2 ч.л. чили на прах

1 щипка захар

1 ч.л. лимонов сок

2 с.л. студена вода

 

Измийте кресона в гевгир. Изсипете кипящата вода отгоре. Веднага потопете в студена вода, за да се спре процесът на готвене; отцедете и заделете. Разбийте на крем сусамовата паста, тофуто и зехтина. Добавете чилито, захарта, лимоновия сок и студената вода; разбъркайте добре. Малко преди сервиране, смесете с кресона.





Виж още от категория "Салати"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта