Регистрация

Пюре от патладжан

Автор:
radito
|
Дата:
05 Nov
|
Видяна:
1075
Оцени рецептата

2 средно големи патладжана

Чесън, нарязан на филийки

Олио

Лук, нарязан

Джинджифил, нарязан

Сол и черен пипер на вкус

Нарязан кориандър

 

Набодете патладжаните с нож и поставете филийки чесън в процепите и изпечете. Когато са готови, обелете и намачкайте на каша вътрешността. В тиган, загрейте малко олио и се добавят нарязаните лук и джинджифил. Изпържете, докато лукът покафенее леко, след което добавете пюрето от патладжан. Добавете сол и черен пипер на вкус. Поръсете с много ситно нарязан кориандър.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта