Регистрация

Пържен буритос

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
830
Оцени рецептата

450 г кайма, запържена и отцедена

1 средно голяма глава лук, нарязан

1/2 ч червен чили сос или сос енчилада

12 брашнени тортили

олио за пържене

2 ч настърган чедър

2 ч накъсана маруля

2 ч нарязан зелен лук

 

Запържете хубаво каймата в голям тиган и отцедете мазнината. Добавете лука и чили соса или енчиладата. Поставете приблизително по 3 супени лъжици от плънката в центъра на всяка тортия. Прегънете, като подпъхнете краищата и забодете с клечки за зъби. В голям тиган, сгорещете 3 см олио на умерен огън и запържете тортилите, като обръщате до златисто около 1 до 2 минути. Отцедете и гарнирайте със сирене, маруля и лук.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта