Регистрация

Пудинг Шварцвалд

Автор:
Благослава
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
568
Оцени рецептата

1 готов блат за пай

115 г неподсладен шоколад

400 г подсладено кондензирано мляко

1 ч.л. бадемов екстракт

1 1/2 ч сметана за разбиване

600 г готова плънка за черешов пай

Препечени бадеми, по желание В тенджера на средно-слаб огън, разтопете шоколада с

подсладеното кондензирано мляко. Махнете от огъня и добавете екстрактите. Изсипете в голяма купа и охладете напълно. Разбийте до гладкост. Добавете сметаната. Изсипете върху изпечения блат за пай. Оставете в хладилника за 4 часа или докато стегне. Поднесете с плънката. Украсете с бадеми, ако желаете.





Виж още от категория "Сладкиши и десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта