Регистрация

Пресни аспержи

Автор:
Благослава
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
737
Оцени рецептата

900 г аспержи

Подсолена кипяща вода.

1/4 ч масло

3 с.л. настърган пармезан

1 яйце, твърдо сварено

 

Измийте аспержите и отрежете твърдите краища. Пуснете във вряща подсолена вода и варете, докато омекнат, около 7-10 минути. Отстранете течността. В малка тенджера, разтопете маслото и гответе на слаб огън, докато леко покафенее. Поръсете прясно настърганото сирене върху маслото и разбъркайте. Полейте аспержите със соса. Украсете с нарязаното твърдо сварено яйце.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта