Регистрация

Пилешко по индонезийски

Автор:
yasen
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
1466
Оцени рецептата

4 пилешки гърди, половинки, без кожа и кости

Растително масло

1 с.л. къри на прах

1 зряло манго, обелено, без костилка и пюрирано

1/4 ч кокосово мляко

Сол и черен пипер

1/3 ч сметана за разбиване

 

Запържете пилешкото в 2 с.л. горещо олио и прехвърлете в загрята на 200С фурна за 10 мин. В същия тиган, сложете кърито на прах и разбъркайте за 1 мин. Добавете пюрето от манго, след това кокосовото мляко. Поръсете със сол и пипер. Оставете да къкри 2-3 мин. и добавете сметаната. Гответе на слаб огън в продължение на 3 - 5 минути. Поднесете пилешкото с манго соса.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта