Регистрация

Пиле в бекон

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
03 Mar
|
Видяна:
848
Оцени рецептата

пилешки гърди без кожа и кости

бекон

пастърма

225 г заквасена сметана

крем супа от целина

вода

 

Поръсете пилешкото със сол и пипер. Нарежете лентите бекон на три и увийте пилешките гърди. Разпределете нарязаната на ленти пастърма по дъното на правоъгълна тавичка. Поставете пилешките гърди отгоре. Добавя се малко вода и се пече около 45 минути на 190 градуса. Смесете заквасената сметана и супата и сместа се изсипва върху пилето; върнете във фурната за още 15 до 20 минути. Поднесете с ориз.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта