Регистрация

Пиле "Алфредо"

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
03 Mar
|
Видяна:
1257
Оцени рецептата

680 г пилешко, нарязано на ленти

1 1/3 ч пържен лук

1 бутилка 340 г сос "Алфредо"

1 ч мляко

1 ч замразен грах - размразен

2 с.л. парченца бекон

Горещa сваренa паста

 

Сгорещете 1 супена лъжица зехтин в голям тиган на средно-слаб огън. Запържете пилешкото, като разбърквате, докато покафенее. Добавете 2/3 чаша от пържения лук и останалите съставки. Кипнете и намалете огъня. Оставете да къкри за 5 минути; като се разбърква от време на време. Сервирайте върху гореща паста. Поръсете с останалия лук. 





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта