Пай със сирене и броколи
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
280 г бланширани броколи, само розичките
1 ч евапорирано мляко
1 яйце
100 г сирене фета
1 ч.л. сушен риган; натрошен
1 морков, нарязан на филийки
1 малка червена чушка, нарязана на ивички
1 готов блат за пай
Загрейте фурната до 160ºС.
Поставете един слой броколи в блата за пай или директно в тавичка за пай. Натрошете сиренето отгоре, покрийте с останалите броколи, като подредите така, че стъблата да сочат центъра, а розичките навън. Добавете морковите и червения пипер. Смесете яйцето, ригана и евапорираното мляко. Изсипете върху зеленчуците. Пече се, хлабаво покрито с фолио, за един час или докато пълнежът стегне. Свалете фолиото през последните 10 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ