Регистрация

Пай Мелтън Моубрей

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
08 Sep
|
Видяна:
727
Оцени рецептата

450 г свинска плешка, нарязана на кубчета

450 г телешка плешка, нарязана на кубчета

450 г свински бут, нарязан на кубчета

1 ч.л. мащерка

1/2 ч.л. сол

4 яйца, твърдо сварени, разполовени

2 консерви бульон

2 малки глави лук, нарязан фино

2 с.л. сос Уорчестър

1/2 ч.л. градински чай

1/4 ч.л. пипер

3 пакета желатин

За тестото:

 

Нарежете месото на кубчета от по 1 см и се смесват със соса Уорчестър и подправките. Разточете тестото тънко. Постелете го в тавичка. Изсипете половината смес в тавичката. Подредете 4-те яйца в средата и покрийте с останалата смес. Покрийте и украсете с тесто по желание. Направете две дупки, за да може парата да излиза. Намажете тестото със сметаната и се пече на 190 С за около 20 минути. Намалете огъня до 125С и печете в продължение на още 1 1/2 часа, докато месото омекне. Смесете желатина с

бульона. Изсипва се в направените дупки в горната част на капака, докато можете да видите течността. Долейте докато престане да отива надолу. Оставя се да изстине след това, се съхранява в хладилник. Поднесете нарязано, като предястие.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта