Регистрация

Картофена салата с риба тон

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
568
Оцени рецептата

280 г замразен зелен фасул; размразен

6 малки пресни картофа, добре измити, небелени и нарязани на кубчета

170 г консерва риба тон във вода

3 намачкани филета аншоа, по желание

2 с.л. сос песто

1 ч майонеза

Сол и пипер; прясно смлян на вкус

3 с.л. магданоз, нарязан фино

 

Бланширайте зеления боб в продължение на 2 минути в кипяща вода. Отцедете и потопете в ледена вода. Отцедете. Поставете сварените картофи, боба и рибата тон в купа за салата. Смесете аншоата и пестото с майонезата и се изсипва върху салатата. Добавете сол и черен пипер на вкус. Украсете с магданоз.





Виж още от категория "Салати"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта