Регистрация

Зеленчуково соте по италиански

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
649
Оцени рецептата

1/4 ч масло, със стайна температура

2 ч тиквички, нарязани на филийки

1 ч царевица, отцедена

3/4 ч зелена чушка, нарязана на ленти

1/3 ч нарязан лук

1 ч.л. захар

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. чесън на прах

1/2 ч.л. листа босилек

1/2 ч.л. листа риган

1/8 ч.л. пипер

1 ч домати, нарязани едро

 

В голям тиган разтопете маслото. Добавете тиквичките, царевицата, пипера, лука и подправките. Задушете на умерен огън, като се разбърква често, докато зеленчуците омекнат и излишната течност се е изпарила (от 8 до 10 минути). Внимателно прибавете доматите; продължете готвенето просто докато се горещи всичко (2 до 3 минути).





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта