Регистрация

Енчиладас Сан Антонио

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
634
Оцени рецептата

1/2 малка глава лук, настърган

1 скилидка чесън, счукан

1 с.л. олио

225 г консерва доматен сос

2 сварени пилешки гърди, накъсани

115 г консерва нарязано зелено чили

 

Запържете лука и чесъна в горещо олио, докато лукът стане прозрачен. Добавете доматения сос и оставете да къкри няколко минути. Заделете. Сложете накъсано месо във всяка тортия и няколко нарязани чилита. Навийте на руло и сложете в чиния за сервиране. Полейте с горещия доматен сос и покрийте със сметана.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта