Регистрация

Енчиладас с леща и ориз

Автор:
benito
|
Дата:
11 Feb
|
Видяна:
630
Оцени рецептата

1 кутия кафяв ориз

1/2 ч леща

2 ч вода

2 ч настърган кашкавал

450 мл енчилада сос

15 царевични тортили, леко навлажнени

 

Пригответе ориза според указанията на опаковката. Сварете лещата в две чаши вода и се отцежда излишната вода. Смесете ориза и лещата и се поставят по пълни 2 с.л. във всяка тортия. Навийте на руло. Сложете в правоъгълна тавичка и покрийте със соса. Поръсете с кашкавала и оставете във фурната за 20 минути при 150 С.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта