Регистрация

Буритос с телешка кайма

Автор:
margarita
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
1036
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1 консерва пържен боб

2/3 ч енчилада сос

1/4 чаша вода

3 с.л. лук, настърган

1 1/2 с.л. чили на прах

1 1/2 ч.л. чесън на прах

3/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. сушен риган

20 брашнени тортили

280 г настърган чедър

 

Запържете хубаво каймата в голям тиган и отцедете мазнината. Добавете следващите 8 съставки и оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и варете на слаб огън за около 20 мин. Сгорещете тортилите. Сложете по около 3-4 лъжици от сместа с телешката кайма във всяка. Поръсете с 2 -3 с.л. чедър. Увийте всяка тортия в салфетка, след това във фолио. Оставете в хладилника. Поднесете студено или затоплено.





Виж още от категория "Мексиканско"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта