Регистрация

Бонбони с фъстъчено масло

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
07 Mar
|
Видяна:
867
Оцени рецептата

1 ч фъстъчено масло

1/2 ч кафява захар

1/2 ч царевичен сироп

1 ч оризова зърнена закуска

1 ч корнфлейкс

За пълнежа:

2 ч пудра захар

1/4 ч масло, меко

2 с.л. сметана

1 1/2 ч.л. ванилия

За топинга:

85 г горчиво-сладък шоколад

1 с.л. масло

 

В голяма тенджера на слаб огън, разбъркайте фъстъченото масло, захарта и царевичния сироп до смесване и докато захарта се разтвори. Отстранете от огъня, добавете оризовата закуска и корнфлейкса. Натиснете в леко намазана квадратна тава и оставете да се охлади. За пълнежа: В купа разбийте пудрата захар и маслото; добавете сметаната и ванилията. Намажете върху блата и оставете да се охлади за 30 мин. За топинга: Разтопете шоколада и маслото на водна баня и оставете сместа да се охлади. Намажете равномерно върху кейка и оставете в хладилника за 20 мин. Нарежете на квадрати. 





Виж още от категория "Бонбони"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта