Регистрация

Разядка с гъби, яйца и майонеза

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
18 Jul
|
Видяна:
88
Оцени рецептата

Необходими продукти:

4 яйца

500 г гъби

6 скилидки чесън

китка копър

1 краставица

150 мл майонеза

сол и черен пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:

1. Гъбите почистете, измийте и сварете като залеете със студена вода, сложите на котлона и варите на умерен до силен огън 15 минути след кипването. След това ги охладете и нарежете на малки кубчета. Изсипете в купа.

2. Яйцата сварете, обелете и наситнете в купата.

3. Чесъна намачкайте на паста със сол, добавете майонезата и с получения сос залейте зеленчуците в купата.

4. Добавете краставицата, нарязана на кубчета и наситнените листа от копъра. Запазете си листенца за украса.

5. Разбъркайте хубаво. Опитайте и добавете сол и пипер при нужда. Украсете с листенца копър и сервирайте или дръжте в хладилник до момента на сервирането.





Виж още от категория "Салати"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта