Регистрация

Яйчен крем с шунка и царевица

Автор:
benito
|
Дата:
28 Oct
|
Видяна:
972
Оцени рецептата

2 с.л. лук, настърган

1 с.л. мазнина от запържената шунка

3 яйца, бити

1 ч мляко

1 ч шунка, нарязана на кубчета, запържена

1 ч царевица, отцедена

1 с.л. магданоз, наситнен

1/4 ч.л. сол

1 щипка пипер

 

1. Запържете лука в мазнината до омекване.

2. Разбийте яйцата в купа, прибавете млякото, шунката, царевицата, магданоза и подправките.

3. Добавете лука.

4. Изсипете сместа в намазана с масло йенска тенджера.

5. Печете на 180 градуса във фурната за 30 - 40 минути или докато стегне.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта