Регистрация

Южняшки пай с фъстъчено масло

Автор:
трайкова
|
Дата:
27 Sep
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

1 готов блата за пай

3 яйца

1 ч тъмен царевичен сироп

1/2 ч захар

1/2 ч кремообразно фъстъчено масло

1/2 ч.л. ванилия

1 ч солени фъстъци

 

Охладете блата за пай. Разбийте яйцата. Добавете царевичния сироп, захарта, фъстъченото масло и ванилията. Разбийте до гладкост. Добавете фъстъците. Изсипете пълнежа в блата и се пече за 15 минути в предварително загрята фурна на 200С. След това намалете топлината до 180 и печете в продължение на 30-35 минути. Оставете да изстине.

 





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта