Регистрация

Шоколадов пай с крема сирене

Автор:
светли
|
Дата:
17 Sep
|
Видяна:
469
Оцени рецептата

3/4 ч брашно

1/3 ч масло или маргарин, разтопено

1/2 ч сметана за разбиване

1/2 ч крема сирене, меко

1/4 ч пудра захар

1 пакет за 4 порции пудинг

1 ч прясно мляко

 

Загрейте фурната до 180ºС. Смесете брашно и маргарина в кръгла тавичка за пай, разпределете равномерно брашнената смес по дъното. Пече се 15-20 минути до златисто кафяво. Извадете от фурната. В средно голяма купа смесете 2 супени лъжици сметана, крема сиренето и захарта; разбърква се до гладкост. Намажете върху блата. В друга средно голяма купа, разбийте пудинга, млякото и ½ чаша вода до гладкост. Изсипете върху слоя с крема сирене. Намажете останалата бита сметана върху пудинга. Оставете в хладилника до сервиране.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта