Регистрация

Чили с телешко и бекон

Автор:
bogdanova
|
Дата:
13 Dec
|
Видяна:
674
Оцени рецептата

225 г бекон, нарязан

450 г телешка кайма

1 1/2 ч едро нарязан лук

800 г домати консерва, неотцедени и нарязани

450 г консерва червен боб, отцеден

1 ч пикантен сос

1 с.л. чили на прах

2 ч.л. смлян кимион

1 ч.л. сол

 

В голяма тенджера, запържете бекона над средно-слаб огън, като периодично се разбърква, докато стане хрупкав. Извадете върху хартиени кърпи с решетъчна лъжица. Излейте цялата мазнина без около 1 супена лъжица от съда. Запържете каймата, заедно с лука и чушката; отцедете. Добавете заделения бекон и останалите съставки и разбъркайте добре. Оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и варете на слаб огън за около 20 мин. Сипете в купи и поднесете, гарнирано по желание. 





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта