Регистрация

Чили касерола с пилешко.

Автор:
любомира
|
Дата:
07 Mar
|
Видяна:
904
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 с.л. олио

1 средно голяма глава лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

1 ч пилешко, нарязано, сварено

225 г царевица

30 г черни маслини, нарязани на филийки

20 г люто чушле, нарязано ситно

1/4 ч.л. едросмлян червен пипер

4 големи сладки чушки, по желание с различен цвят 

1 ч настърган кашкавал

 

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 180ºС. Запържете лука и чесъна в зехтин, до омекване. Изключете котлона; добавете пилешкото месо, царевицата, маслините, лютите чушки и пипера. Срежете чушките по дължина и махнете семките и подредете по ръба на касеролата. Добавете сиренето в пилешката смес и прехвърлете веднага в съда. Пече се 45 минути.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
трагедия
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта