Регистрация

Чили касерола

Автор:
gabi
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
646
Оцени рецептата

1 средно голяма глава лук, нарязан на кубчета

2 с.л. масло

900 г говежда кайма

450 г консерва домати, неотцедени

1 консерва черни маслини, нарязани наполовина

340 г консерва царевица, отцедена

1/4 ч царевично брашно

4 ч.л. чили на прах (или на вкус)

1 1/2 ч.л. сол или на вкус

Пипер

1 ч настърган чедър

 

Запържете лука в маслото. Добавете каймата и запържете до зачервяване. Отстранете излишната мазнина. Добавете останалите съставки, без сиренето и лука и се разбърква много добре. Подправете на вкус. Сложете в йенска тенджера и поръсете със сиренето. Пече се на 180 градуса в продължение на 40 - 50 минути.

 





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта