Регистрация

Чили боб с бекон

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
616
Оцени рецептата

12 ленти бекон, нарязан на кубчета

3 скилидки чесън, нарязан на кубчета

2 ч лук, нарязан на кубчета

1/2 ч червени чушки, нарязани на кубчета

2 големи люти чушки, нарязани на ситни кубчета

2 консерви печен боб, 900 г общо

1 консерва черен боб, отцеден, 425 г

5 дафинови листа

1 с.л. риган, нарязан фино

2 с.л. чубрица, нарязана

2 с.л. прясна мащерка, нарязана

4 капки сос Уорчестър

1 чили чушле, нарязано на кубчета

 

Разтопете бекона на слаб огън в тенджера. Излейте повечето мазнина. Добавете чесъна, лука, червената чушка и 2те люти чушки. Запържете на умерен огън, докато лукът стане прозрачен. Добавете всичко останало, разбърква се и се вари на слаб огън в продължение на 35 минути, като се разбърква често.





Виж още от категория "Боб и зърнени храни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта