Регистрация

Черешов френски дресинг

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
21 Jul
|
Видяна:
628
Оцени рецептата

115 г коктейлни череши, неотцедени

1/4 ч зехтин

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. захар

1/8 ч.л. сол

 

Сложете всички съставки в блендер и пасирайте докато черешите се нарежат ситно. Охлажда се добре преди сервиране. Разклатете преди употреба.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта