Регистрация

Тиквен пай

Автор:
любомира
|
Дата:
04 Dec
|
Видяна:
697
Оцени рецептата

1 готов блат за пай, неизпечени

425 мл сварена тиква

400 г подсладено кондензирано мляко

4 белтъка

1 ч.л. смляна канела

1 ч.л. смлян джинджифил

1 ч.л. смляно индийско орехче

1 ч.л. сол

 

Загрейте фурната до 210ºС.

В голяма купа, комбинирайте всички съставки, с изключение на блата; разбъркайте добре. Изсипете върху неизпечения блат за пай. Пече се 15 минути. Намалете фурната на 180 градуса и печете 25-30 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра излезе чиста. Охлажда се. Гарнирайте по желание. 





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта