Регистрация

Тиква с фъстъци

Автор:
Martchella
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
684
Оцени рецептата

8-9 тикви цигулка, нарязани на тънки филийки

2 ч бял сос

4 с.л. настърган пармезан

1 ч натрошени фъстъци

 

Сварете тиквата в малко количество подсолена вода за 5 минути; отцедете. Подредете филийките в намаслена йенска тенджера. Покрийте с бял сос и поръсете с пармезан и фъстъци. Повторете слоевете, като завършите с фъстъци. Пече се на 180 градуса в продължение на 1 час.





Виж още от категория "Касероли"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта