Регистрация

Тиква в масло

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
07 Dec
|
Видяна:
845
Оцени рецептата

1 кг жълта тиква

1/4 ч масло

1 с.л. зехтин

1 глава лук, нарязан фино

1/2 ч воден кестен, нарязан фино

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

 

Измийте и остържете хубаво тиквата. Нарежете на тънки филийки в купа и заделете. В голям тиган, сгорещете маслото и зехтина. Добавете лука и запържете леко, докато поомекне. Добавете водните кестени и продължете да готвите на слаб огън, докато кестените са златисти. Добавете нарязаната тиква и подправките и се разбърква, за да се смесят добре. Покрийте и гответе на слаб огън за 15 - 20 мин. или до омекване.





Виж още от категория "Вегетариански"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта