Регистрация

Сос с телешка кайма

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
883
Оцени рецептата

900 г телешка кайма

55 г лук, нарязан

85 г брашно

870 г консерва домати, натрошени

1/8 ч.л. смляно индийско орехче

1/8 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

 

1. Запържете каймата с лука, като разбърквате, за да се натроши. Отстранете излишната мазнина.

2. Поръсете с брашното и гответе, докато се абсорбира.

3. Добавете доматите, индийското орехче, солта и черния пипер. Разбъркайте добре. Гответе на слаб огън в продължение на 10 - 15 минути.

4. Поднесете върху препечен хляб, ориз или паста.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта