Регистрация

Сос с кайма и боб

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
23 Jun
|
Видяна:
676
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

2 големи консерви пържен боб

1 голяма глава лук, нарязан

1/2 ч лют сос

225 г сирене

1 ч сметана

 

Запържете леко каймата в тиган. Отцедете и изсипете в уреда за бавно готвене. Добавете пържения боб, лука и лютия сос, разбъркайте добре. Гответе до готовност на лука. Добавете сиренето и заквасената сметана; разбъркайте добре. Оставете на слаб огън за 30 минути.





Виж още от категория "Сосове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта